Koffie, popcorn en hallogeenlampen – Klusup bij GAMMA

“Meneer, weet u ook waar ik de beits vind?” – “Ja hoor, loopt u maar mee.” Alsof hij al jaren bij GAMMA werkt begeleidt onze Almeerse klusupper Patrick de dame in kwestie en voorziet haar ondertussen uitgebreid van klusadvies. Dat hij een wit Klusup-shirt draagt in plaats de bekende donkerblauwe polo hindert blijkbaar niet. Deze dame vindt het al lang leuk dat deze vlotte jongeman de tijd voor haar neemt.

In het weekend van 18 en 19 januari staat ons Klusup team met een eigen stand in GAMMA Almere-Poort. Gewapend met koffie, stroopwafels, popcorn voor later op de middag en twee ervaren klusuppers verwelkomen we met veel plezier de bouwmarktbezoeker. Uiteraard staan we hier voor een stukje naamsbekendheid, maar ook om buurtgenoten (in dit geval Almeerders) dichter bij elkaar te brengen en een extra dienst te verlenen aan het winkelend publiek.

Ook klusupper Ronald voelt zich als een vis in het water tussen zijn klussende stadgenoten. Zo komt er een vrouw naar hem toe met, naar wat lijkt, een volledig uit de muur getrokken plafondspot. “Sja, ik moet de hallogeenlamp vervangen, maar kreeg deze er niet uit. Dus heb ik het hele ding maar los geschroefd.” Ronald weet hier wel raad mee en neemt de mevrouw mee naar de lampenafdeling. Na twintig minuten babbelen weet ze meer over spotjes dan ze ooit had gedacht en loopt ze tevreden met een nieuwe lamp naar de kassa. Die ze thuis zélf kan monteren.

En zo vullen we twee dagen met leuke gesprekken, nuttige adviezen en mogen we nieuwe opdrachtgevers en klusuppers verwelkomen op onze site. Het was een nuttig klusweekend. Bedankt GAMMA, klusuppers en bezoekers!